Het leukste team van de regio!

Al meer dan 10 jaar runnen wij ons kinderdagverblijf met hart en ziel. Wij, dat zijn Nathalie en Sofie, allebei zelf mama van 2 kindjes. Samen met Suleika en Femke vormen wij het unieke Team Kwebbeltje!

Elke dag gaat bij ons gepaard met een aanstekelijk enthousiasme! Een knuffel, een verhaaltje, een spelletje, een liedje,… speels of educatief… niets in ons teveel, elke dag opnieuw!

Our History

Ons kinderdagverblijf is ondertussen al meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in regio Torhout. Nog steeds doen we het met hart en ziel en nog steeds dagen we onszelf uit om te zien waar en in wat we nog beter kunnen doen.  We zagen al vele kindjes naar school vertrekken en konden telkens met fierheid terugkijken op onze bijdrage hiertoe. Naar school gaan bij ons betekent ook het uitreiken van ons Kwebbeldiploma, zo kan jouw kindje vol vertrouwen naar de grote schoolpoort stappen!

 

  • In 2011 startten Nathalie & Sofie hun kleinschalig kinderdagverblijf in de Oostendstraat 98. Ze boden toen plaats aan 14 kindjes.

  • In 2012 werd Suleika aangenomen en konden ze het aantal aangeboden plaatsjes verhogen tot 25.

  • In 2021 kwam Shavanna het team versterken. Vanaf dan bleef het kinderdagverblijf ook tijdens de schoolvakanties opvang bieden.

  • In januari 2022 kwam Femke het team versterken.

Statistieken

25
IKG Opvangplaatsen
+100
Opgevangen Kids
+200
Tevreden ouders

Team Kwebbeltje

Nathalie

Verantwoordelijke & zaakvoerster

Sofie

Verantwoordelijke & zaakvoerster

Suleika

Kinderbegeleidster

Femke

Kinderbegeleidster

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.